concept

studio maakr

heppieheld ©

De heppieheld © is de doe-het-zelf gelukspop voor jong én oud. Dit is een mindfulness product voor een leeftijd vanaf 5 – 6 jaar tot 100 jaar. Het is een origineel concept om in het bijzonder kinderen te laten oefenen in mindfulness.  

Het product traint het kind of persoon om zich te focussen op de positieve dingen. Dit gebeurt door het opschrijven of tekenen van allerlei dagelijkse grote en kleine momenten van geluk met het potlood en de schrijf- of kladblok op de rug van de heppieheld ©. Deze briefjes worden verzameld in de lussen op de buik van de gelukspop.  

De heppieheld © doet op deze wijze begrijpen dat geluk eigenlijk een besef is en niet zozeer een bezit. Het hoofd, de handen en voeten worden gevormd door een knoop. Die knoop verwijst in tegenstelling naar de ‘ontknoping’ van alledaags geluk. Voor de vervaardiging van de HeppieHeld worden bij voorbaat duurzame stoffen gebruikt.  

LET OP / WAARSCHUWING! Dit product is géén knuffelpop en is NIET bedoeld voor jonge kinderen die nog dingen in de mond stoppen vanwege de losse onderdelen zoals de knoop!

Advertentie